logo
  • telefon: 988 07 461 / e-post: web@digitalspinners.no
icon_toggle
About Us - Digital Spinners

Om OssDigital Spinners ble etablert i 2001 og bringer nye verdier til kundens virksomhet gjennom effektive programvareløsninger tilpasset deres behov. Vår arbeidsstyrke består av en kombinasjon av pålitelig samarbeid med våre partnere med veldefinerte prosesser, kvalifiserte spesialister og konkurransedyktig priser.

Vi tilbyr banebrytende teknisk kunnskap og anerkjent erfaring og tar en rådgivende tilnærming til å forstå dine behov for å støtte deg i å velge den mest effektive løsningen for din bedrift.

Digital Spinners tilpassede programvareutvikling, vedlikehold og programvare tjenester inkluderer høy kvalitets arkitektur, design, utvikling, testing, team management og støtte til:

  • Utvikling fra bunnen til lansering i produksjon og vedlikehold med tilpasset programvare for å løse nye og utfordrende forretningsbehov.
  • Redesign, oppdatering og optimalisering av eksisterende programvare ved hjelp av DS sitt team av konsulenter, utviklere og spesialister.
  • Integrer DS faglige og pålitelige utviklere inn i kundens eksisterende IT- og programvareutviklingsteam.

Digital Spinners har solid erfaring innen informasjonsteknologi og jobber med et globalt perspektiv for å skape teknologiske løsninger som er avgjørende for å oppnå god forretningsvekst.

Vi har toppmoderne teknologi, kompetanse innen informasjonsteknologi og er stolte over å tilby de mest effektive og hensiktsmessige løsningene for deres forretningsprosesser. Vi håndterer alt fra grafisk design, utvikling av nettbutikk / e-handelsløsninger, skreddersydd utvikling, mobil applikasjon utvikling, digital markedsføring til programvareutvikling med fleksibel prisstruktur. Vi bistår med strategisk rådgivning til nye og eksisterende prosjekter.Våre verdier
  • Å sørge for effektive og kostnadseffektive løsninger på komplekse krav til informasjonsledelse gjennom nyskapende bruk av det nyeste innen teknologi.
  • Å gi et uformelt, men høyt faglig miljø til vår arbeidsstyrke, og oppmuntre dem til å identifisere organisasjonens mål som deres personlige mål.
  • Å hjelpe bedriftskunder med å realisere sine forretningsmål gjennom effektive og moderne teknologiløsninger.

I Digital Spinners har vi et forretningssyn om ett kundesamfunn hvor suksess og innsats vil bli slått sammen til en suveren helhet.

Hvem er vi

Drevet av mange års erfaring innen IT bransjen, jobber DS med et globalt perspektiv for å implementere teknologiske løsninger som er viktig for god forretningsvekst. Dette inkluderer utvikling av nettsider, skreddersydde applikasjoner, mobile applikasjoner, e-handelsløsninger og digital markedsføring.

Vårt mål

Utstyrt med toppmoderne teknologi og ett globalt support apparat, er vi stolte av å gi våre kunder de mest skarpe, effektive og tilpassede løsningene med lokal tilstedeværelse. Alle våre prosjekter har alltid en lokal prosjektleder.

Vår visjon

Hos DS er vår visjon om virksomheten å bygge et fellesskap av klienter hvor suksess og prestasjon er samlet sammen i et stort spekter. Vi er opptatt av god dialog og samarbeid for å løse våre kunders behov.