Driftstjenester

DigitalSpinners er en total leverandør av driftstjenester og vi drifter det meste for våre kunder. Vi er en driftspartner med fokus på den moderne måten man jobber på. Med oss på laget får dere en fremoverlent og nytenkende IT rådgiver med fokus på moderne, fleksible, tilgjengelige og sikre løsninger. Vi har kort vei til beslutningstakere, noe som gjør at vi får gjort ting til riktig tid.

 

Flytt din bedrift til Microsoft 365

Se hvordan Microsoft 365 med Microsoft Teams kan hjelpe din virksomhet å forbedre cybersikkerheten, redusere kostnader, gi pålitelig back-up og gi ansatte mulighet til å jobbe fra hvor som helst.

Få arbeidet unnagjort, og hold kontakten med hverandre, enten dere jobber eksternt eller på arbeidsplassen.

Hjelp å beskytte forretningsdata med innebygde sikkerhetsfunksjoner

Effektiviser IT-konfigurasjonen, administrasjonen og kostnadene med en enkel produktivitetsløsning.

Microsoft Azure Skydrift

Skydatabehandling er levering av datatjenester – servere, lagring, databaser, nettverk, programvare, analyse, intelligens og mer over Internett for å tilby raskere innovasjon, fleksible ressurser og stordriftsfordeler.

Du betaler normalt kun for de skytjenestene du bruker, noe som bidrar til at driftskostnadene reduseres og at infrastrukturen kjøres mer effektivt og at du kan skalere etter hvert som bedriftens behov endres.

Gjennom å flytte datasystemene til skytjenester levert av DigitalSpinners vil bedriften deres oppnå økt tilgjengelighet, fleksibilitet og sikkerhet, samt økonomisk forutsigbart og besparelser.

Skydriftsløsningen innebærer at bedriften flytter sine programmer/systemer og data/dokumenter til Microsoft sine offentlige skytjenester kalt Azure. På den måten slipper dere lokale servere og kan dra nytte av de vedlikehold-, drifts- og oppetidsgarantier som DigitalSpinners og Microsoft tilbyr.

Bedriften får tilgang til systemene via sikre forbindelser over internett slik at dere kan jobbe hvor som helst og når som helst. Man trenger kun å forholde seg til DigitalSpinners som tar seg av drift, sikkerhet til avtalt nivå, administrasjon og vedlikehold.

DigitalSpinners er en Microsoft Partner og tilbyr det nyeste av teknologi med Microsoft plattform i bunnen og siste versjon av programvare som er tilgjengelig. Skytjenesten gir avanserte funksjoner innenfor sikkerhet, ytelse, redundans og stabilitet. Dette er normalt vanskelig for enkelt bedrifter å håndtere på egenhånd da det krever store investeringer i både utstyr, daglig vedlikehold og drift.

 

 
 
 

Bestill gratis vurdering av it miljøet

Møte invitasjon sendes på e-post dersom tidspunktet passer ellers vil vi foreslå annet tidspunkt.
Ikke inkluder sensitive opplysninger.